Boligmappa+

- Vi sender alt til Boligmappa

Dokumentasjon på hvem som har vært håndverker og at arbeidet som er utført er gjort etter gjeldende regler er en god trygghet å ha med seg for både bedriften og boligeier. Derfor oppfordrer vi alle bedrifter til å dokumentere alle jobber - uansett størrelse. Som et ekstra initiativ for å fremme dette har vi laget Diplomkonkurransen. En konkurranse som premierer de bedriftene som har flest dokumenter per antall ansatte hvert år.

I 2023 var Innlandet Flis & Mur AS, en av medlemsbedriftene i Flisekompaniet, blant bedriftene som gjorde det best på dokumentasjon.

- Vi er veldig stolte av å være best på dokumentasjon blant Flisekompaniets medlemmer. Da kan vi vise til at vi er en seriøs bedrift og at vi dokumenterer mye og riktig. Vi føler at det er like viktig som vi tror kunden føler – med tanke på at både vi og kunden kan finne tilbake til dokumentasjonen i etterkant av jobben, sier Bård Are Fruseth, Daglig Leder i Innlandet Flis og Mur.

Boligmappa+

- Vi bruker Boligmappa for «å kunne dokumentere» alt vi driver med og vise til at vi har utført ting riktig med tanke på sjekklister, produkter og dokumentasjon, sier Bård Are Fruseth, Daglig Leder i Innlandet Flis og Mur.

Halsli's flisservice og Murmester Jon A. Nygård AS var også blant Flisekompaniets medlemsbedrifter som gjorde det best på dokumentasjon. Sammen med Innlandet flis & mur AS kan de smykke seg med å være topp tre beste bedrifter på dokumentasjon i Flisekompaniet.

Som håndverker er du pliktig til å levere nødvendig dokumentasjon, men det kan også lønne seg å levere det lille ekstra. For hver jobb du laster opp dokumentasjon på i Boligmappa vil du øke din synlighet som Boligens håndverker på ulike eiendommer. De fleste boligeiere foretrekker håndverkere som kjenner boligen fra før – dermed kan du få flere jobber. Derfor lønner det seg å dokumentere alt – alltid.

Boligmappa+

- Boligmappa er veldig enkel å bruke. Vi starter fra dag én og tar bilder helt i fra grunnen og under hele prosessen. Vi dokumenterer hvert lag vi gjør og tar et sluttbilde når vi er ferdig, sier Bård Are Fruseth, Daglig Leder i Innlandet Flis og Mur.

Diplomkonkurransen for 2024 er i gang og nye diplomer vil sendes ut i begynnelsen av 2025. Blir det gull på din bedrift i år?

Les mer om Diplomkonkurransen

Boligmappa+
© 2024 Boligmappa AS
Org nr 998 131 650
Besøksadresse:
Dronning Mauds gt. 10, 0250 Oslo
Postadresse:
Boligmappa AS c/o Ambita 0230 Oslo