Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Partnere

Bransjeforening i Byggenæringens Landsforbund. Tilsluttet NHO.
Vestlandshus har bygget hus over hele landet siden 1974.
Bransjeforening i Byggenæringens Landsforbund. Tilsluttet NHO.
Landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og bedriftsmarkedet, med over 200 lokale rørleggerbedrifter.
Vari Gruppen oppfører eneboliger og leiligheter med fokus på funksjonalitet og kvalitet, rettet mot privatmarkedet i Oslo, Akershus og Østfold. Alle eiendommer er arkitekttegnet og tilpasset terrenget.
Trebo Kjøkken har lange tradisjoner med å levere håndlagde kjøkken til det norske markedet. Trebo Kjøkken holder til på Geithus i Modum kommune, og ble startet som et lite snekkerverksted på midten av åttitallet.
Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.
Skalahus er en ny leverandør av ferdighus i boligmarkedet. Alle boliger kan tilpasses etter ønske og behov, og presenteres gjennom tre ulike stilserier; Moda, Saga og Æra. I tillegg satses det stort på flermannsboliger.
Sigdal kjøkken har eksistert siden 1950, og er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning. Solid følelse for håndverket og lang erfaring.
Bransjeforening i Byggenæringens landsforbund. Med 650 medlemmer over hele landet og 103 års erfaring er Rørentreprenørene Norge landets fremste aktør innen rørleggerfaget.
Overhalla Hus Har i over 45 år utviklet, produsert og levert hus og hytter av merkevaren Overhalla Hus. Produksjon i Overhalla, Nord-Trøndelag
Norgeshus er en av landets aller største boligprodusenter.
Norema er et av Norges ledende kjøkkenmerker. Norema markedsfører og selger både via det profesjonelle nybyggmarkedet og direkte til forbrukermarkedet. 14 egeneide butikker og 3 selvstendige forhandlere
Landsforening i NHO.NELFO representer bedrifter innen elektro, IT, ekom, automatisering, systemintegrasjon og heis, og har i underkant av 1600 medlemsbedrifter.
Mesterhus er landets største boligbygger. Landsomfattende kjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer.
Mestergruppen AS er et av landets ledende byggekonsern, med blant annet huskjedene Mesterhus og Systemhus. Eier byggevarekjeden Byggeriet.
Marbodal er en av Norges ledende leverandører av kvalitetskjøkken, og forhandles blant annet av Maxbo og Byggern.
MLF er bransjeforeningen for mesterbedrifter i maler- og byggtapetserfagene. MLF er med i Byggenæringens Landsforening - BNL som er den nest største landsforeningen i NHO.
Etablert i 2004, og har dermed lang erfaring i å levere arkitekttegnede hus til privatpersoner og utbyggere. De har 10 års reklamasjonsfrist for både nye og gamle kunder.
Boligbygger som produserer både hus og hytter.
Florvaag Hus bygger på over 100 år med rike tradisjoner og er et moderne selskap med omfattende fagkunnskap innenfor hus og hytter, byggeartikler, trelast, jern, murarbeid og mye mer.
Flisekompaniet er Norges største landsdekkende kjede innen fliser med 25 butikker fra nord til sør. Fokus på kvalitet, god service og faglig trygghet.
160 medlemsbedrifter fordelt over hele landet. Elfag garanterer for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr i 5 år.
Comfort er landets eldste rørleggerkjede. Med nær 100 faghandler med over 1000 rørleggere er Comfort klare til å hjelpe med alt fra planlegging til montering.
Norges nest største boligbygger, med produksjon og kontorer på Vigra utenfor Ålesund. Forhandlere over hele landet.
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger.
Blinkhus ble etablert tilbake i 1967 og er i dag en av Norges største boligprodusenter med medlemsbedrifter i hele landet
850 rørleggere fordelt på 115 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet.
Backer Bolig er en trygg samarbeidspartner på veien til ditt nye hjem. Backer har lang erfaring som utvikler og vet hva som kjennetegner et godt boligprosjekt.
Archihus er en helt ny huskjede og en del av BoligPartner-konsernet.

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan når som helst melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Psst!
Vi har et nyhetsbrev med masse nyttig informasjon

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyhetsbrevet sendes ut 1-2 ganger i måneden.
Du kan når som helst melde deg av.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.