Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Partnere

MesterAlliansen
MesterAlliansen er en av landets ledende håndverkskjeder, og består av de beste håndverksbedriftene.
Mesterfarge
Mesterfarge er norges største gruppering av malermestere. De dekker det meste av landet med sine 220 medlemmer. Alle malermesterne garanterer kvalitet, skriftlige kontrakter og god oppfølging igjennom hele prosjektet. Mesterfarge er en del av Mal Proff i Malorama AS.
EL-PROFFEN
EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede. De utfører elektroarbeid inne alle fagfelt over hele landet, for både private og næring. De kan hjelpe deg med alt innen elektro; blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus.
Archihus
Archihus er en helt ny huskjede og en del av BoligPartner-konsernet.
Backer bolig
Backer Bolig er en trygg samarbeidspartner på veien til ditt nye hjem. Backer har lang erfaring som utvikler og vet hva som kjennetegner et godt boligprosjekt.
Bademiljø
850 rørleggere fordelt på 115 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet.
Blinkhus
Blinkhus ble etablert tilbake i 1967 og er i dag en av Norges største boligprodusenter med medlemsbedrifter i hele landet
Boligpartner
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger.
Byggfag
Byggfag er landets eneste medlemseide byggevarekjede. 46 forhandlere fra nord til sør.
BYGGMANN
Norges nest største boligbygger, med produksjon og kontorer på Vigra utenfor Ålesund. Forhandlere over hele landet.
Byggmesterforbundet
Byggmesterforbundet er en landsdekkende bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma.
Comfort
Comfort er landets eldste rørleggerkjede. Med nær 100 faghandler med over 1000 rørleggere er Comfort klare til å hjelpe med alt fra planlegging til montering.
Elfag
160 medlemsbedrifter fordelt over hele landet. Elfag garanterer for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr i 5 år.
Elkonor
Elkonor er en landsdekkende medlemseid og medlemsstyrt elektrikerkjede med over 195 uavhengige elektrikerbedrifter.
Flisekompaniet
Flisekompaniet er Norges største landsdekkende kjede innen fliser og vvs produkter med 36 butikker fra nord til sør. Fokus på kvalitet, god service og faglig trygghet.
Florvaag hus
Florvaag Hus bygger på over 100 år med rike tradisjoner og er et moderne selskap med omfattende fagkunnskap innenfor hus og hytter, byggeartikler, trelast, jern, murarbeid og mye mer.
Idéhus
Boligbygger som produserer både hus og hytter.
Innkjøpssjefen
Innkjøpssjefen hjelper små og mellomstore bedrifter med mer effektive innkjøp.
Lierhus
Etablert i 2004, og har dermed lang erfaring i å levere arkitekttegnede hus til privatpersoner og utbyggere. De har 10 års reklamasjonsfrist for både nye og gamle kunder.
Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund (Mlf)
MLF er bransjeforeningen for mesterbedrifter i maler- og byggtapetserfagene. MLF er med i Byggenæringens Landsforening - BNL som er den nest største landsforeningen i NHO.
Marbodal
Marbodal er en av Norges ledende leverandører av kvalitetskjøkken, og forhandles blant annet av Maxbo og Byggern.
Mestergruppen
Mestergruppen AS er et av landets ledende byggekonsern, med blant annet huskjedene Mesterhus og Systemhus. Eier byggevarekjeden Byggeriet.
Mesterhus
Mesterhus er landets største boligbygger. Landsomfattende kjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer.
NELFO
Landsforening i NHO.NELFO representer bedrifter innen elektro, IT, ekom, automatisering, systemintegrasjon og heis, og har i underkant av 1600 medlemsbedrifter.
Nordbohus
Spisskompetanse på å bygge trehus til private huskjøpere.
Norges Hytteforbund
Norges Hytteforbund har siden oppstarten i 1971 tatt opp hyttepolitiske saker og fungert som høringsinstans for saker fra myndighetene.
Norgeshus
Norgeshus er en av landets aller største boligprodusenter.
Norema
Norema er et av Norges ledende kjøkkenmerker. Norema markedsfører og selger både via det profesjonelle nybyggmarkedet og direkte til forbrukermarkedet. 14 egeneide butikker og 3 selvstendige forhandlere
Overhalla Hus
Overhalla Hus Har i over 45 år utviklet, produsert og levert hus og hytter av merkevaren Overhalla Hus. Produksjon i Overhalla, Nord-Trøndelag
Rørentreprenørene Norge
Bransjeforening i Byggenæringens landsforbund. Med 650 medlemmer over hele landet og 103 års erfaring er Rørentreprenørene Norge landets fremste aktør innen rørleggerfaget.
Sigdal
Sigdal kjøkken har eksistert siden 1950, og er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning. Solid følelse for håndverket og lang erfaring.
Skalahus
Skalahus er en ny leverandør av ferdighus i boligmarkedet. Alle boliger kan tilpasses etter ønske og behov, og presenteres gjennom tre ulike stilserier; Moda, Saga og Æra. I tillegg satses det stort på flermannsboliger.
SpotOn
Bak tjenesten SpotOn står Elektroimportøren AS. En grossist av elektromateriell med 25 års erfaring i bransjen og 27 varehus sentralt plassert i Norge. En tjeneste som gjør det befriende enkelt å få hjelp av en elektriker.
Systemhus
Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.
Trebo kjøkken
Trebo Kjøkken har lange tradisjoner med å levere håndlagde kjøkken til det norske markedet. Trebo Kjøkken holder til på Geithus i Modum kommune, og ble startet som et lite snekkerverksted på midten av åttitallet.
Vari Utvikling
Vari Gruppen oppfører eneboliger og leiligheter med fokus på funksjonalitet og kvalitet, rettet mot privatmarkedet i Oslo, Akershus og Østfold. Alle eiendommer er arkitekttegnet og tilpasset terrenget.
VB
Landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og bedriftsmarkedet, med over 200 lokale rørleggerbedrifter.
VBL – Ventilasjons- og Blikkenslagernes Landsforbund
Bransjeforening i Byggenæringens Landsforbund. Tilsluttet NHO.
VKE – Foreningen for Kulde, Ventilasjon og Energi
Bransjeforening i Byggenæringens Landsforbund. Tilsluttet NHO.
Vestlandshus
Vestlandshus har bygget hus over hele landet siden 1974.
VVS Eksperten
VVS Eksperten er en rørleggerkjede med ca 450 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk.

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan når som helst melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først