Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Papirene i orden

Boligmappa samler data og dokumentasjon om alle bygg og boliger i Norge på ett sted. Informasjonen er tilgjengelig for eiere av bygget – når og hvor man trenger det.

I dag er det opprettet boligmapper på over to millioner hus, hytter og leiligheter, i tillegg til næringsbygg, kommunale bygg, slott og storting. Alt som har et gårds- og bruksnummer har en boligmappe.

Slik fungerer Boligmappa

Steg 1

Finn en håndverker som passer deg.

Velger du en håndverker som bruker Boligmappa kan du være sikker på at bedriften driver seriøst. Alle som bruker Boligmappa er kontrollert for fagkompetanse, økonomi og selskapsform. 

Steg 2

Håndverker utfører og dokumenterer jobben.

Bilder, FDV, garantier og annen nyttig informasjon om jobben sendes til din boligmappe. Boligmappa er koblet til eiendomsregisteret, så dette går helt automatisk

Steg 3

Se hva som er sendt til boligmappa di.

Logg deg inn på boligmappa.no med BankID –  helt gratis og reklamefritt. 

 

En felles digital plattform

Boligmappa ble etablert i 2012 for å løse problemer knyttet til dokumentasjon på bygg og boliger: For håndverkere var det tungvint og tidkrevende å utarbeide, sende og lagre dokumentasjon på jobben de gjorde. Boligeiere, på sin side, tok i liten grad vare på dokumentasjonen, og når man en dag skulle selge var den vekk.

Verdifull dokumentasjon og historikk om din og min bolig ble rett og slett borte med tiden.

Boligmappa er derfor koblet til eiendomsregisteret. All data og dokumentasjon blir automatisk koblet til gårds- og bruksnummer, og overført til ny eier ved et salg. God historikk er  verdt å ta vare på!

I dag brukes Boligmappa av over 7500 håndverksbedrifter, eiendomsmeglere, takstmenn og flere andre – over hele landet. Felles er at alle driver seriøst. For å få lov til å dokumentere arbeid i Boligmappa settes det nemlig krav til fagkompetanse, økonomi og selskapsform: Boligmappa digitaliserer vekk svart arbeid.

Boligmappa er en nøytral, åpen plattform som ikke er styrt av enkeltaktører i bransjen. Dataen er trygt lagret og kun tilgjengelig for de som har rettighet til å se den. 

Det skal lønne seg å ha papirene i orden. 

 

Boligmappa anbefales av

Kontakt oss

Kundeservice

Kontakt oss

Eirik Vigeland, markeds- og kommunikasjonssjef i Boligmappa
Eirik Vigeland

Markeds- og kommunikasjonssjef

Isabel Lien

Leder kundesenter

Ida Viktoria Aspel

Account Manager

Bilde av Bjørn Håkonsen, salgssjef i Boligmappa
Bjørn Håkonsen

Salgssjef

Joachim Kjeldal

Kommersiell direktør

Erling Olaussen

Daglig leder

Få siste nytt først