Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Nå kan du nominere Norges Hyggeligste Håndverker 2023!

Med Norges Hyggeligste ønsker vi å løfte frem alle de dyktige, flinke og hyggelige håndverkerne vi har i Norge, og bidra til å enda større stolthet rundt håndverksfagene.

I år jakter vi på Norges Hyggeligste Håndverker for syvende året på rad. Boligmappa er blant de stolte sponsorene av den svært hyggelige konkurransen og daglig leder, Erling Olaussen, vil være å finne på scenen under finalen.

Ved å nominere en håndverker du synes er ekstra hyggelig, er du med på å vise frem mangfoldet i bransjen og alle de hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene våre. Du er med på å gi håndverkerne den positive oppmerksomheten de fortjener!

Kjenner du en ekstra hyggelig håndverker som fortjener anerkjennelse?
Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Diplomkonkurransen 2023

Hvert år arrangerer Boligmappa en diplomkonkurranse som premierer bedriftene som er best på dokumentasjon i sin bransje. Etter endt år mottar bedriftene diplom med «gull», «sølv», «bronse» eller «god innsats» basert på i hvilken grad de har dokumentert flere jobber enn gjennomsnittet.

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først