Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Millionsatsing på fremtidens elektrikere

Norges største elektrikerkjede, EL-PROFFEN, tar steget inn i TV-ruta. I samarbeid med Heim TV har de nylig lansert serien «Elektrikerne».

Den unike realityserien tar seerne med inn i elektrikernes hverdag. Hensikten er å nå ut til et bredere publikum og inspirere både unge og voksne til å vurdere en karriere som elektriker. Med en ekte og engasjerende fremstilling av yrket håper de å bidra til økt rekruttering og bevissthet om elektrikerfagets betydning i samfunnet.

– Vi vil gå foran og ta ansvar for økt rekruttering til våre medlemsbedrifter spesielt, men også til fag og bransjen generelt. Ideen om å lage TV-program ble godt mottatt og vi har brukt lang tid på å utvikle konseptet, forteller Markedssjef i EL-PROFFEN, Sven Arild Bransdal.

Serien, som består av ti episoder, vil følge elektrikere fra ulike deler av landet. Gjennom episodene får du innblikk i hverdagen til lærlinger og erfarne fagfolk – og kan se dem utføre oppdrag i private hjem og store byggeprosjekter. Serien viser frem den høye kompetansen og det varierte arbeidet som elektrikere utfører, samtidig som det understrekes hvor viktig deres rolle er for samfunnet.

Denne satsingen kommer som en respons på den økende etterspørselen etter elektrikere i Norge. Ifølge NHOs kompetansebarometer sliter over to tredjedeler av medlemsbedriftene i Nelfo med å skaffe den nødvendige kompetansen. EL-PROFFEN tar derfor ansvar for å øke forståelsen for faget og gjøre det mer attraktivt for unge mennesker å velge elektrikerutdanningen.

Gjennom partnerskap med leverandører som Zaptec, Cenika og Elko, vil serien også vise frem grønne teknologiske løsninger og viktigheten av sikkerhet i elektriske anlegg. Dette bidrar til å belyse bransjens fokus på bærekraft og fremtidig utvikling.

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Forbudte lyskilder: Har du byttet ennå?

I februar 2023 tredde en ny lov i kraft som gjorde det forbudt å produsere eller importere halogenstifter og lysstoffrør. En undersøkelse fra YouGov i samme periode viste at 51 prosent av nordmenn på daværende tidspunkt hadde lysstoffrør eller halogenstifter noe sted hjemme, i garasjen eller på hytta. Er du blant de som har byttet?

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først