Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Anja Bakken Riise fra Framtiden i våre hender gjester podkasten Boligsnakk fra Boligmappa

Miljøvennlig oppussing?

Nordmenn bruker 50 % mer enn den jevne europeer på oppussing, og en stor andel av dette er kosmetiske grep. Kan dette kombineres dagens krav til bærekraft og miljøvennlighet? Vi har snakket med Anja Bakken Riise, leder i miljøorganisasjonen Framtiden i våre hender.

Boligsnakk er en podkast fra Boligmappa. Podkasten tar for seg temaer mange boligeiere er opptatt av, som oppussing, bestilling av håndverkstjenester og kjøp og salg.

I den siste episoden der vi snakker om byggefasen vs. energieffektiv drift, hvem og hva som har høyest klimaavtrykk – og hva man eeegentlig trenger å gjøre.

 

🎧 Lytt direkte: https://bit.ly/3cK3Eu4
🎧 Apple Podkast: https://apple.co/37a6Ls0
Boligsnakk er en podkast fra Boligmappa. Anja Bakken Riise fra Framtiden i våre hender er gjest i episoden "Miljøvennlig oppussing?".
Boligsnakk er en podkast fra Boligmappa. Anja Bakken Riise fra Framtiden i våre hender er gjest i episoden “Miljøvennlig oppussing?”.

Les også

Boligsnakk VALG spesial, en podkast fra Boligmappa

Boligsnakk VALG spesial

Boligpolitikk bonanza! Hvordan funker boligmarkedet? Er det viktig at folk eier egen bolig? Tredje boligsektor, boliglånsforskriften, BSU – og mye mer. Vi har snakket med

Read More »

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

Psst!
Vi har et nyhetsbrev med masse nyttig informasjon for deg som eier bolig.

Nyhetsbrevet sendes ut 1-2 ganger i måneden.
Du kan når som helst melde deg av.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.