Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Boligmappa for håndverkere.

Prøv gratis i 14 dager.

Over 4000 bedrifter bruker Boligmappa

Start video

Slik fungerer Boligmappa for håndverkere

Steg 1

Du får en ny jobb.

Kunden finner bedriften din i Boligmappa eller et annet sted. Ved å velge en håndverker som bruker Boligmappa er kunden sikker på at bedriften driver seriøst.

Steg 2

Jobben utføres og dokumenteres.

Dokumentasjon på jobben sender du til Boligmappa gjennom en funksjon i fagsystemet ditt. Har du ikke eget fagsystem bruker du Boligmappa Bedrift.


Steg 3

Bli boligens faste håndverker.

De fleste foretrekker jo en fagmann som kjenner boligen fra før! Ditt digitale visittkort er lagt igjen i Boligmappa – tilgjengelig både for dagens og fremtidige eiere av boligen.

Velg lisens

Gjør som

3900

andre bedrifter

Boligmappa
BASIS

fra 390,- /mnd.

Boligmappa Basis pakke for bedrifter

Boligmappa
PREMIUM

fra 670,- /mnd.

Boligmappa Premium pakke for bedrifter

Boligmappa
ENTERPRISE

Kontakt oss

Derfor brukes Boligmappa av tusenvis.

Det er mange grunner til at elektrikere, rørleggere, byggmestere og fagfolk over hele landet bruker Boligmappa til å dokumentere arbeidet sitt: Man sparer tid, tilfredsstiller regelverket og yter god kundeservice. 

I tillegg legger man igjen sitt digitale visittkort på boligen. De fleste foretrekker jo en fagmann som kjenner boligen fra før. Med Boligmappa blir man husket for jobben man gjorde. Det øker sannsynligheten for å bli valgt igjen.

Boligmappa er likevel ikke for alle. For å få tilgang må man tilfredsstille krav til fagkompetanse, økonomi og selskapsform. Boligmappa er kun for de seriøse, og det er nulltoleranse for svart arbeid. 

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan når som helst melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først