Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

– La folk få bedre råd

Jan Ludvig Andreassen mener inflasjonen og dyrtida er en helt unødvendig krise: – La folk få bedre råd, sier han. Hør om løsningen på inflasjonsproblemet og politikernes ikke-eksisterende boligpolitikk fra Norges trolig mest optimistiske økonom.

Hvordan står det til med økonomien i landet og hva er løsningen? Eirik og Joachim har tatt praten sjeføkonom i Eika Gruppen; Jan Ludvig Andreassen.

🎧 Hør episoden på Spotify

🎧 Hør episoden på Apple Podcasts

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Forbudte lyskilder: Har du byttet ennå?

I februar 2023 tredde en ny lov i kraft som gjorde det forbudt å produsere eller importere halogenstifter og lysstoffrør. En undersøkelse fra YouGov i samme periode viste at 51 prosent av nordmenn på daværende tidspunkt hadde lysstoffrør eller halogenstifter noe sted hjemme, i garasjen eller på hytta. Er du blant de som har byttet?

Les mer

Sterk vekst i boligprisene hittil i år

I mars steg boligprisene med 0,9 prosent, noe som sesongjustert ga en oppgang på 0,6 prosent. Den sterke utviklingen i boligmarkedet illustrerer hvor raskt boligmarkedet kan snu, både i priser og volum. Boligmarkedet overrasker alltid.

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først