Konkurser

Bygg og anleggsbransjen har dessverre en tendens til å ligge på toppen av konkursstatistikken i Norge hvert år.  For deg som boligeier er det derfor viktig å velge bedrifter som er solide og har kompetansen i orden når du først skal renovere din leilighet, hus eller hytte.

Klageadgang, garantier eller adgang til reklamasjon forsvinner  som dugg for solen om bedriften som har utført arbeide på din bolig går konkurs eller arbeidet er utført svart.

Boligmappa sjekker bedriftene og ingen får anledning til å publisere dokumentasjon til Boligmappa om de ikke er blitt godkjent av oss. Vi sjekker bedriften på kriterier etter hvilket fagområdet de arbeider. Dette er alt fra medlemskap i bransjeforeninger, Startbank,  Elvirksomhetsregisteret, Sentral godkjenning, soliditet, konkursrisiko, fagbrev, selskapsform, med mer.  Vi ser også frem i mot at Forbrukerrådet får utviklet sin håndverkerportal, og håper at de i stor grad legger vekt på krav om kompetanse på de utførende  i sin portal.

På kartet over håndverkere inne på Boligmappa finner du kun godkjente håndverkere. Ingen bedrifter kan betale seg inn på denne listen. Det er en trygghet for deg som boligeier.

Under henviser vi til Brønnøysundregisteret og de kunngjøringer de har for 2016 som omhandler konkurser i bygg og anleggsbransjen i 2016.

Konkurser i Bygg og anleggsbransjen

Ekstern link til Brønnøysundregisterets kunngjøringer om konkurser i bygg og anleggsbransjen i 2016

Kunngjøringer fra brønnøysundregistrene