Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Hva er nytt i Boligmappa? Q2 2020

I andre kvartal 2020 har vi tre ny funksjoner som er verdt å trekke frem:

  1. Offentlig deling av boligmappen – perfekt når du skal selge din eiendom
  2. Privat deling av boligmappen – perfekt når leieboer trenger tilgang
  3. Støtte for forhåndsvisning av flere ulike filtyper

Vi legger løpende til ny funksjonalitet..

 

Ønsker du å teste de nye funksjonene med én gang?

Få varsel når nye funksjoner blir tilgjengelig. Meld deg på nyhetsbrev.

Offentlig deling av boligmappen

Offentlig-deling-av-Boligmappa

 

Når du skal selge din eiendom så har du behov for å demonstrere for potensielle boligkjøpere hva du har av dokumentasjon på eiendommen. Ferdigattester? Bruksanvisning for boblebadet? Samsvarserklæring fra elektriker? Garantibevis fra rørlegger? Kvitteringer og annet for plattingen som ble bygd i fjor?

Ny avhendingslov gjør det enda viktigere enn før å holde styr på boligens dokumentasjon. Med en offentlig delt boligmappe så kan du med et klikk gjøre all dokumentasjon tilgjengelig for interessenter og andre. Du får en lenke som du kan dele i Finn-annonsen, i prospektet eller direkte til de du måtte ønske. Du velger selv hvor lenge innholdet skal være tilgjengelig, og du kan selvfølgelig når som helst avslutte den offentlige delingen.

De som besøker mappen vil kun få lese-tilgang, slik at de selvfølgelig ikke kan gjøre endringer eller laste ned innholdet. Vi gir deg også en enkel teller for å holde styr på hvor mange sidevisninger det har vært på din offentlige boligmappe. Det gjør det enkelt å sjekke interessen for akkurat din bolig.

 

Privat deling av boligmappen

Privat deling av boligmappenHvem har tilgang - privat deling

 

Privat deling av boligmappen gjør det enkelt å la ektefelle, samboer, leietaker, håndverker eller andre få tilgang til boligmappen. De får da mulighet til både å lese innhold, endre på innhold og laste opp nytt innhold. Praktisk dersom du har leietakere eller samboer ikke er tinglyst eier av eiendommen.

Du taster enkelt og greit inn epost-adressen til den du ønsker å dele tilgangen med. Mottaker får umiddelbart tilgang til boligen, og kan logge inn på vanlig måte. Dersom mottaker ikke har benyttet Boligmappa tidligere så aktiverer de delingen via lenke mottatt på epost. Da vil tilgangen knyttes til deres nyopprettede bruker.

Du kan enkelt administrere tilganger via menyen for privat deling og der ser du også status for om mottaker har aktivert delingen eller ikke.

 

Forhåndsvisning av flere ulike filtyper

 

Forhåndsvisning-dokument

Når du klikker deg inn på et dokument i din boligmappe så viser vi en forhåndsvisning av dokumentet. Denne forhåndsvisningen har nå blitt utvidet slik at vi støtter forhåndsvisning av flere ulike filformater.

Nå vil du få forhåndsvisning av følgende filtyper:

Text (.txt)
Word (.docx og .doc)
PDF (.pdf)
Excel (.xlsx og .xls)
Powerpoint (.pptx og .ppt)
Bilder (.jpg, .png, .tif, .bmp)


MERK: Du kan fortsatt laste opp filer i andre formater enn de overnevnte, men forhåndsvisning vil ikke være tilgjengelig. Du kan da laste ned filen og åpne den i egnet program lokalt på din maskin/enhet.

Test de nye funksjonene nå!

Del gjerne denne artikkelen

Hva er nytt i Boligmappa? Q3 2020

Hva er nytt i Boligmappa? Q3 2020:

– Enkelt å tipse venner og kjente om Boligmappa
– Mer oversiktlig dokumentliste med forhåndsvisning av bilder
– Kapittelinndeling for dokumenter
– Forbedret søkefunksjon
– Forbedret kobling mellom rom, hendelser og dokumenter

Les mer ❯

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan når som helst melde deg av.

Få siste nytt først