Fått e-post med beskjed om å oppdatere kontaktinfo? Det kan du også gjøre ved å klikke her

Høyere andel som pusser opp boligen

Koronaeffekten har bidratt til mer oppussing

Det har, med enkelte unntak, vært en økende aktivitet i oppussing av de fleste rom, der kjeller/bod og stue har hatt den største økningen. Veksten i oppussingsmarkedet kan delvis forklares med at nordmenn i større grad holdt seg hjemme ifb. med koronapandemien, og følgelig hatt mer fokus på ting som burde gjøres hjemme.

Størst vekst for malerarbeider

Når det gjelder innvendig oppussing er det malerarbeider som er vanligste formen for oppussing, og som også har hatt den største veksten fra forrige måling.


For utvendige arbeider registrerer vi betydelig vekst for terrasse og belegningsstein, hvilket kan tilskrives en naturlig vekst i denne perioden av året.

Mer enn halvparten gjør jobben selv

En høyere andel utfører alt arbeidet selv. Andelen som svarer at de gjør alt selv er på høyeste nivå på 55 % siden målingen startet i 2015.

Tallene er hentet fra Prognosesenterets ByggMonitor, hvor vi kartlegger alle innvendige og utvendige oppussings- og vedlikeholdsarbeider norske husholdninger foretar i egen bolig.

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først