Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Har du målt radon hjemme?

Radon er en usynlig og luktfri gass som kan skade helsen din over tid. Det er viktig å få en nøyaktig måling av radonnivået i ditt hjem for å dokumentere om du og din familie lever i et trygt miljø eller ikke. Radon måles i vinterhalvåret, fra oktober til april. Siste frist for å bestille en radonmåling i denne målesesongen er 15. februar 2024.

Vi anbefaler at du bestiller en radonmåling så snart som mulig for å sikre at du får en godkjent rapport innen denne målesesongen. Målerne skal registrere stråling fra radon i en periode på minimum 60 dager, og resultatet vil fortelle deg om du har godkjente radonnivåer i boligen.

Hvis radonnivået er høyt, vil vår samarbeidspartner Radonmannen AS kunne hjelpe deg med å iverksette effektive tiltak for å redusere nivået. Ved å gjøre tiltak mot radon i din bolig, kan du beskytte din familie mot den skadelige effekten av denne gassen. Radon er den nest ledende årsaken til lungekreft, og det er derfor viktig å sikre at nivåene i din bolig er så lave som mulig.

Tiltak mot radon kan være enkelt og rimelig. Med profesjonell hjelp til dette kan du være trygg på at du har gjort alt du kan for å sikre et trygt innemiljø for deg og din familie.

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Diplomkonkurransen 2023

Hvert år arrangerer Boligmappa en diplomkonkurranse som premierer bedriftene som er best på dokumentasjon i sin bransje. Etter endt år mottar bedriftene diplom med «gull», «sølv», «bronse» eller «god innsats» basert på i hvilken grad de har dokumentert flere jobber enn gjennomsnittet.

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først