Fått e-post med beskjed om å oppdatere kontaktinfo? Det kan du også gjøre ved å klikke her

gripr-boligmappa-integrasjon

Gripr og Boligmappa

Gripr og Boligmappa løser utfordringene med den nye avhendingsloven, hvor du enkelt kan overføre dokumentasjon direkte fra et prosjekt til Boligmappa.

 

Hvem er Gripr
Etter mange år i byggebransjen var Kim Andre Heggenes lei av å jobbe med dårlige verktøy for kommunikasjon og dokumentasjon i prosjektene. Derfor startet han Goliath Systemer i 2017, hvor man utviklet forløperen til Gripr. Basert på alle erfaringer og tilbakemeldinger siden den gang, har vi det siste året bygget verktøyet fra bunnen av til et helt nytt nivå. Kjente du oss fra Goliath-tiden, finner du fremdeles mye av det du har satt pris på. Er det første gang du møter oss, tror vi du vil få en positiv overraskelse.
Ambisjonene våre har alltid vært høye, men vi skal gjerne innrømme at ressurser ikke alltid har stått i forhold til ambisjonene. Derfor er vi ekstra fornøyd med at vi nå har fått med Aider på laget, et regnskapskonsern med 13 kontorer og 300 ansatte. Det gir oss de musklene og ressursene vi trenger for å nå ambisjonene våre, men vi skal fremdeles være det lille og fleksible selskapet som har nærkontakt med deg som håndverker.

 

Om selve integrasjonen
Integrasjon aktiveres via markedsplassen i Gripr ved at man logger inn med det brukernavn og passord man allerede har i Boligmappa, enklere enn det blir det ikke.
Når integrasjon mot Boligmappaer aktivert kan man koble ett eller flere prosjekter opp mot en boligadresse gjennom et direkte søk. Det er super enkelt og når prosjekt er koblet til en adresse, kan dokumenter overføres direkte til Boligmappa på rekordtid. Dette gir deg mange fordeler men kunden din blir også veldig fornøyd.
Når dokumenter skal overføres til Boligmappa vil man se de samme valgene i Gripr som man gjør i Boligmappa, på den måte vil man kjenne seg igjen og man slipper å lære mer en nødvendig.

 

Hvorfor har man integrert med Boligmappa
Gripr gjør det enklere for håndverkere å sikre god dokumentajson underveis i byggeprosjekter ved bruk av digitale verktøy, og med det så må vi sikre at vi gjør det enkelt hele veien. I tillegg til nye krav fra myndigheter og stadig mer kunnskapsrike kunder er det forventet at det utarbeides en god dokumentasjon underveis i alle byggeprosjekter, og for å gjøre overleveringen enda bedre var det helt naturlig og integrerer med Boligmappa som er et sentralt sted for alle boligeiere hvor dem finner sin dokumentasjon.
Som håndverker er det helt avgjørende og levere på kvalitet, og vi i Gripr og Boligmappa jobber nettopp med det å tilby løsninger som gjør det enklere og etterleve både krav og forventninger. Resultatet blir at man får flere fornøyde kunder, som igjen betyr flere nye kunder.

 

Hvorfor Gripr?
Vi liker alt som er enkelt, derfor heter både selskapet vårt og verktøyet det samme, altså Gripr. Navnet er valgt fordi det er lett å huske, det fungerer på flere språk, og fordi vi leverer deg et verktøy som du enkelt kan gripe; i dette tilfellet telefonen din. Vi håper du liker det, men vi er mest opptatt av at du “gripr” muligheten og gir oss en sjanse.

Det er så enkelt at det faktisk blir brukt! Tenk deg selv, du velger dokument, klikker på overfør, setter dine valg og vipps så er dokumenter i Boligmappa. Det tar under 5 minutter og du ser umiddelbart om et dokument et overført eller ikke.
 

Les mer om hvordan det fungerer her!

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først