Funksjoner i Boligmappa

Gratis, ingen reklame og BankID innlogging.

Verdiestimat på din eiendom

Verdiestimat for alle private boliger i Norge. Basert på mønstergjenkjenning i historisk og løpende boligdata. Estimatet er datadrevet og baseres på lignende boliger i området med antatt samme størrelse og kvaliteter.

Verdien du får oppgitt er kun et estimat og må ikke forveksles med en e-takst fra en sertifisert eiendomsmegler.

Etterspør dokumentasjon fra håndverker

Dokumentasjon på jobben håndverkeren har gjort er lurt å ha i dag – og verdiøkende om du en gang skal selge. Fyll ut skjemaet under så kontakter vi håndverkeren på dine vegne. Vi kan ikke garantere at håndverkeren sender dokumentasjonen til Boligmappa, men vi tar kontakt og prøver.

For at håndverker enklere skal finne frem til dokumentasjonen i sine systemer trenger vi info om hvilket år jobben ble gjort.

Funksjoner i Boligmappa

Bygg din boligmappe

Det kan være vanskelig å vite eksakt hva man bør legge inn av informasjon i sin boligmappe. Derfor har vi laget en flyt som drar deg gjennom det viktigste. På 1-2-3 så har du en boligmappe med romstruktur, de viktigste hendelsen for eiendommen – og ikke minst bilder og dokumentasjon på hva som er blitt gjort.  

Perfekt om du skal gjøre boligen klart for salg, eller når du bare ønsker å ha alt på stell!

Del din mappe offentlig

Skal du selge din eiendom og ønsker å vise frem boligens historikk for interessenter, kan du enkelt dele din boligmappe offentlig.

Du får da en unik lenke som kan deles via epost, SMS, Finn-annonser, eller andre kanaler som du måtte foretrekke.

Privat deling

 

Ønsker du å gi f.eks. samboer, ektefelle, håndverker, takstmann, vaktmester, eiendomsmegler eller andre tilgang til din boligmappa, gjør du det ved å gi privat tilgang til din boligmappe. (Dette gjør du enkelt ved å oppgi mottaker sin epostadresse.)

 

I en privat delt boligmappe vil mottaker kunne gjøre endringer i mappen, slik som å opprette hendelser, laste opp dokumentasjon, slette dokumentasjon osv. De vil ikke se finansiell informasjon om boligen.

Oversikt over alle boligens fagfolk

I boligmappa har du oversikt over alle fagfolk som har jobbet på boligen i hele boligens levetid. Alle bedrifter får sitt eget visittkort med informasjon om bedriften, tjenester de tilbyr og kontaktinformasjon slik at du enkelt kan ta kontakt med bedriften igjen.

Alle bedrifter som bruker Boligmappa er kontrollert for fagkompetanse, økonomi og selskapsform. Det betyr at du kan være trygg på at dokumentasjonen du mottar i Boligmappa kommer fra seriøse virksomheter.

Nytt i Boligmappa

Denne dokumentasjonen trenger du fra elektrikeren

Les mer ›

Disse lyskildene er nå forbudt

Les mer ›

Halvparten av nordmenn har forbudte lysrør – elektrikere forbereder seg på rush

Les mer ›

Denne dokumentasjonen trenger du fra elektrikeren

Les mer ›

Disse lyskildene er nå forbudt

Les mer ›

Halvparten av nordmenn har forbudte lysrør – elektrikere forbereder seg på rush

Les mer ›

Få siste nytt først.

Meld deg på Boligmappas nyhetsbrev for bedrifter. Få relevante nyheter og bli invitert til webinarer og arrangementer. Du kan når som helst melde deg av.