Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Diplomkonkurransen 2023

Hvert år arrangerer Boligmappa en diplomkonkurranse som premierer bedriftene som er best på dokumentasjon i sin bransje. Etter endt år mottar bedriftene diplom med «gull», «sølv», «bronse» eller «god innsats» basert på i hvilken grad de har dokumentert flere jobber enn gjennomsnittet.

– Vi erfarer at konkurransen skaper mye stolthet og engasjement. Mange deler diplomene sine fra sosiale kanaler og vi hører prat om konkurransen gjennom hele året, sier Morten Holo, ansvarlig for Customer Success i Boligmappa.

Konkurransen baserer seg på antall dokumenterte jobber per ansatt, og er på den måten en rettferdig konkurranse for alle bedrifter uavhengig av bedriftsstørrelse. I tillegg baseres konkurransen på gjennomsnittet innad i hver bransje.

Det kåres vinnere innen fire ulike bransjer:

  • Elektro
  • VVS/Rør
  • Byggmestre, boligprodusenter, entreprenører o.l.
  • Øvrige fag

Bedriftene som er blant topp 5% over gjennomsnittet mottar gull-diplom. De neste 10% mottar sølv. De neste 15% mottar bronse. De resterende som dokumenterer mer en gjennomsnittet mottar et god innsats-diplom.

Vinnerne fra 2023 er kåret og de har alle mottatt en gratulasjon på e-post. I tillegg er fysiske diplomer på vei til dem alle i posten.

Konkurransen for 2024 er nå i gang og vinnerne vil kåres i januar 2025.

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Forbudte lyskilder: Har du byttet ennå?

I februar 2023 tredde en ny lov i kraft som gjorde det forbudt å produsere eller importere halogenstifter og lysstoffrør. En undersøkelse fra YouGov i samme periode viste at 51 prosent av nordmenn på daværende tidspunkt hadde lysstoffrør eller halogenstifter noe sted hjemme, i garasjen eller på hytta. Er du blant de som har byttet?

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først