Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Din boligdata er nå tilgjengelig i en ny tjeneste

Nå er en del av informasjonen i Boligmappa også tilgjengelig i den nye tjenesten Hjemla. I tillegg kan du se verdiestimat og solgt-priser på alle boliger i Norge.

Tidligere i år ble den digitale tjenesten Virdi en del av Boligmappa. Virdi er nå historie, men sammen har vi laget Hjemla.

Hjemla.no er en helt ny tjeneste som gjør informasjon om boligmarkedet mer transparent og tilgjengelig. Det er nyttig om man planlegger å kjøpe eller selge, eller bare ønsker å orientere seg om status i markedet i et område du er interessert i.

Boligmappa forblir akkurat som før, og som bruker av Boligmappa trenger man ikke å foreta seg noe. Hjemla skal være en tjeneste som tilbyr noe annet enn det man i dag finner i Boligmappa.

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Diplomkonkurransen 2023

Hvert år arrangerer Boligmappa en diplomkonkurranse som premierer bedriftene som er best på dokumentasjon i sin bransje. Etter endt år mottar bedriftene diplom med «gull», «sølv», «bronse» eller «god innsats» basert på i hvilken grad de har dokumentert flere jobber enn gjennomsnittet.

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først