Fått e-post med beskjed om å oppdatere kontaktinfo? Det kan du også gjøre ved å klikke her

Norges hyggeligste håndverker 2021

Norges hyggeligste håndverker kåret: – Hyggelig pluss seriøs er en vinner-kombo

Norges Hyggeligste Håndverker er en kåring som hyller håndverkerne. Vinnerne er nå kåret innen kategorier som elektriker, rørlegger og lærling – i tillegg til den gjeveste prisen, Norges hyggeligste håndverker: – Er man både hyggelig og driver seriøst har man utvilsomt en vinneroppskrift, sa Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.

Hver eneste dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmene sine. Selv om de fleste er storfornøyd med jobbene som blir utført, er det sjelden man leser gladsakene om håndverkerne. Bransjen har fått et ufortjent dårlig rykte. Dette ønsker Norges hyggeligste håndverker-kåringen å gjøre noe med.

Over 2200 håndverkere har til sammen blitt nominert. Til slutt stod man igjen med 18 finalister fordelt på seks kategorier. Hussein El Haddaoui ble først utropt som vinner i kategorien «Rørlegger», før han til slutt også dro hjem den gjeveste prisen: Norges hyggeligste håndverker 2021.

– Hussein eier og driver Norsk rørservice AS, som også er gode på dokumentasjon og bruker Boligmappa. Vi ser at én av fellesnevnerne blant finalistene er at de jobber i seriøse bedrifter som har papirene i orden, sier Olaussen.

De andre kategorivinnerne ble:

  • Norges hyggeligste lærling: Vegard Utne
  • Norges hyggeligste maler: Lene Sørø
  • Norges hyggeligste snekker/tømrer: Ole Kristian Dahl
  • Norges hyggeligste elektriker: Mads Clemmetsen
  • Norges hyggeligste i mur & metong: Radek Miketa
  • Norges Hyggeligste Rørlegger: Hussein El Haddaoui
  • Norges Hyggeligste i andre bransjer: Kim Maskin Larssønn

I tillegg til Erling Olaussen fra Boligmappa, består juryen av Kristin Skogen Lund fra Schibsted, Håvard Bungum fra Mittanbud,  Eivind Johansen fra Talkmore, Ingvild Øversveen fra Harald A. Møller og Bjørnar Valstad fra WorldSkills Norway.

Norges hyggeligste håndverker 2021
Norges hyggeligste håndverker 2021
Foto: Norge hyggeligste håndverker

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først