Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Dette er Boligmappa

Boligmappa er boligens servicehefte – en digital historikk over teknisk arbeid utført på eiendommen. Her samles automatisk informasjon fra håndverkere, eiendomsregisteret og nåværenede og tidligere eiere.

– Boligmappa er en gratis tjeneste som hjelper deg å holde orden i boligpapirene. Nå har over en halv million tatt logget inn på boligmappa.no og sjekket sin mappe, sier Eirik Vigeland, kommunikasjonssjef i Boligmappa.

Dokumentasjon direkte fra håndverkere
Håndverkere laster automatisk opp dokumentasjon på utført arbeid etter jobben er ferdig. Du trenger ikke å opprette din boligmappe i forkant, dette går helt av seg selv.

Boligmappa følger eiendommen
Boligmappa er koblet til eiendomsregisteret. Det betyr at boligmappa automatisk blir overført til ny eier ved et salg. På den måten blir verdiøkende dokumentasjon tatt vare på over tid.

Last opp nyttig informasjon selv
Du kan også laste opp det du ønsker selv, slik som fargekoder, kvitteringer og bilder.


Del mappa di
Det er flere måter man kan dele tilgangen til boligmappa på. Man kan dele privat, for eksempel til en samboer eller familiemedlem. Eller man kan dele offentlig, for eksempel om man skal selge.

Kun for seriøse håndverkere
I dag brukes Boligmappa av 4000 håndverksbedrifter over hele landet. Fellesnevneren er at alle driver seriøst. For å få tilgang til Boligmappa må man tilfredsstille krav til fagkompetanse, økonomi og selskapsform.

Boligmappa digitaliserer vekk svart arbeid.

Del denne artikkelen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Les også

Boligsnakk VALG spesial, en podkast fra Boligmappa

Boligsnakk VALG spesial

Boligpolitikk bonanza! Hvordan funker boligmarkedet? Er det viktig at folk eier egen bolig? Tredje boligsektor, boliglånsforskriften, BSU – og mye mer. Vi har snakket med

Read More »

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

Psst!
Vi har et nyhetsbrev med masse nyttig informasjon for deg som eier bolig.

Nyhetsbrevet sendes ut 1-2 ganger i måneden.
Du kan når som helst melde deg av.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.