Fått e-post med beskjed om å oppdatere kontaktinfo? Det kan du også gjøre ved å klikke her

Boligmappa anbefaler virdi.no

Derfor er virdi.no verdt et besøk

Boligmappa jobber for å synliggjøre arbeid som er gjort i boligen, og er et slags servicehefte over boligens tekniske historikk. Men vet du den egentlige markedsverdien på boligen din? Tjenesten virdi.no har svaret.

I Boligmappa samarbeider vi med ulike selskaper og tjenester som gjør hverdagen for deg som boligeier litt enklere. En av disse er virdi.no, som vi varmt kan anbefale. Tjenesten er laget for å imøtekomme et mer velfungerende norsk boligmarked, hvor ikke viktig informasjon blir skjult for forbrukeren.

Virdi.no er din uavhengige informasjonskilde til boligmarkedet

Bak virdi.no står den norske startupen VIRDI. De ønsker å jobbe for et mer likestilt boligmarked hvor forbrukere har samme tilgang til boliginformasjon som det profesjonelle brukere har. Dette er viktig for å blant annet sikre at man har den innsikten, hjelpen og verktøyene som trengs for å kunne ta smarte boligvalg. Etter en periode som beta-tjeneste lanserte VIRDI i mars 2020 fullversjonen av nettsiden virdi.no, og har siden opplevd eksplosiv brukervekst.

I alle år har man som privatperson vært prisgitt profesjonelle, som eiendomsmeglere, banker, takstmenn, media etc., for å få tilgang til nødvendig informasjon om boligmarkedet. Hvordan går det med boligprisene og verdien av min bolig egentlig? Er det lokkepris på denne boligen, og hva ble egentlig boligene i nabolaget solgt for? VIRDI jobber for at virdi.no skal være et verktøy privatpersoner kan benytte i prosessen for kjøp- og salg av bolig, redusere risikoen for å betale overpris, gjøre det enklere å avdekke lokkepriser, og ha en kontinuerlig oppdatert belåningsgrad som enkelt gir deg rom for å forhandle frem bedre lånebetingelser.

Hvordan fungerer det? 

VIRDI er Norges mest komplette boligtjeneste av og for forbrukere. Her får man oversikt over alle privatboliger i Norge, uavhengig av om boligen er solgt, kommer til salgs, er til salgs eller ikke er annonsert. Med dette er virdi.no hele Norges digitale boligmarked.

På virdi.no får man raskt oppdatert oversikt over boligmarkedet nær deg i deres enkle kartløsning. Søk opp boligen man ønsker informasjon om for å se transaksjonshistorikk, nåværende estimerte markedsverdi med mer. I kartet kan man også se alle solgtpriser, samt boliger som kommer for salg og som er til salgs.

Følg verdiutviklingen av din egen bolig gratis med VIRDIestimatet

På virdi.no kan man enkelt registrere sin bolig for å gratis få en oppdatert markedsverdi av sin største investering. Denne oppdaterer seg automatisk i takt med boligmarkedet og omkringliggende faktorer, slik at du alltid har det mest oppdaterte bildet. Bak verdien som presenteres ligger VIRDIestimatet; Norges mest treffsikre estimat av markedsverdien av privatboliger.

Hvem bruker virdi.no? 

Virdi.no er i hovedsak en forbrukerportal, og privatpersoner er således den største brukergruppen. Per oktober 2020 har over 800.000 nordmenn benyttet tjenesten. Samtidig er kvaliteten på det som presenteres så høy at tjenester levert av VIRDI også benyttes av blant annet meglere, banker, takstmenn, inkasso-, og forsikringsaktører.

Hvordan komme i gang med virdi.no?

Enkelt! Gå til virdi.no og søk opp en adresse, eller se boliger i kartet. Om man ønsker tilgang til ytterligere informasjon om boligmarkedet og enkeltboliger, samt tilgang til nyttige forbrukerverktøy kan du opprette en gratis bruker. Ta en titt da vel!

Teamet bak VIRDI. Fra venstre: Michael Wiik, Håvard Heggem, Sindre Sangnes og Aslak Bergersen (foto: VIRDI)
Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Boligmappa logo

Boligmappa i lomma

Helt ny app – både for iOS og Android. Last ned her 👇
Få siste nytt først