Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Boligmappa på TV2 God Morgen Norge.

Boligmappa på TV2 God Morgen Norge

Veldig mange av oss eier boligen vi bor i. Få vet at det finnes en egen boligmappe der du kan få lagt inn alt arbeid som utføres på hjemmet ditt. Dette var temaet da Boligmappa gjestet God Morgen Norge på TV2.

Se innslaget her:

Boligmappa på besøk hos TV2 God Morgen Norge. Eirik Vigeland, kommunikasjonssjef i Boligmappa.

– En mappe som over 1,5 million har tilgang til, og som 500.000 nordmenn har sjekket. Er dette noe jeg må opprette, og hvordan fungerer det egentlig? Det var blant spørsmålene Desta Marie Beeder stilte da Boligmappa var på besøk en tidlig høstmorgen.

Forbrukerrådet ble også intervjuet, som mener dette er godt nytt for alle som skal selge og kjøpe bolig. Det kan gi en trygg handel, skriver TV2.

Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Diplomkonkurransen 2023

Hvert år arrangerer Boligmappa en diplomkonkurranse som premierer bedriftene som er best på dokumentasjon i sin bransje. Etter endt år mottar bedriftene diplom med «gull», «sølv», «bronse» eller «god innsats» basert på i hvilken grad de har dokumentert flere jobber enn gjennomsnittet.

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først