Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa og jurymedlem i Norges hyggeligste håndverker

Boligmappa med på Norges hyggeligste håndverker: – Er du både hyggelig og driver seriøst, da har du en vinneroppskrift

Norges Hyggeligste Håndverker er en kåring som hyller håndverkerne. Sammen deler vi de gode historiene, og vi blir bedre kjent med alle menneskene som hver dag er med på å bygge landet.

– Norges hyggeligste håndverker er et supert tiltak som fremhever de trygge og gode fagfolka. Det er det lett for Boligmappa å være med på, sier Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.

Hver eneste dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmene sine. Selv om de aller fleste er storfornøyd med jobbene som blir gjort, er det sjelden man leser gladsakene om håndverkerne. Bransjen har fått et ufortjent dårlig rykte. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

Ved å nominere en håndverker du syns er hyggelig er du med på å vise frem mangfoldet i bransjen, og alle de hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene våre. Du er med på å gi håndverkerne den positive oppmerksomheten de fortjener!

Nominér Norges hyggeligste håndverker HER

– For å få tilgang til Boligmappa setter vi en rekke seriøsitetskrav, blant annet til fagkompetanse, økonomi og selskapsform. Om man i tillegg er hyggelig og grei har man utvilsomt en vinneroppskrift, sier Olaussen.

Nominer en håndverker DU mener fortjener å vinne den gjeve tittelen. Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa, sitter i komitéen som skal finne fram til Norges hyggeligste håndverker.

 

- Boligmappa er ikke for alle, sier daglig leder i Boligmappa, Erling Olaussen
– Om du både er hyggelig og driver seriøst, da har du utvilsomt en vinneroppskrift, sier daglig leder i Boligmappa, Erling Olaussen

I tillegg til Erling Olaussen fra Boligmappa, består juryen av Kristin Skogen Lund fra Schibsted, Håvard Bungum fra Mittanbud,  Eivind Johansen fra Talkmore, Ingvild Øversveen fra Harald A. Møller og Bjørnar Valstad fra WorldSkills Norway.

Les også

Boligsnakk VALG spesial, en podkast fra Boligmappa

Boligsnakk VALG spesial

Boligpolitikk bonanza! Hvordan funker boligmarkedet? Er det viktig at folk eier egen bolig? Tredje boligsektor, boliglånsforskriften, BSU – og mye mer. Vi har snakket med

Read More »

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

Psst!
Vi har et nyhetsbrev med masse nyttig informasjon for deg som eier bolig.

Nyhetsbrevet sendes ut 1-2 ganger i måneden.
Du kan når som helst melde deg av.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.