Vi opplever for tiden tekniske problem som kan gjøre sidene ustabile. Vi jobber med å løse dette.

Boligsnakk er en podkast om bolig fra Boligmappa

Lanserer ny podkast: – Det har manglet et tilbud for forbrukere

Boligmappa lanserer podkasten Boligsnakk. Podkasten tar opp temaer boligeiere er opptatt av, fra oppussing og bestilling av håndverkstjenester, til økonomi, kjøp og salg.

 – Vi tok en gjennomgang av podkastlistene. Det vi fant var en håndfull program rettet mot bransjen, men svært lite som rettet seg mot forbruker, altså vanlige boligeiere. Det ønsker vi å endre med Boligsnakk, sier Eirik Vigeland, kommunikasjonssjef i Boligmappa.

Fra smarthus til boligsalg og svart arbeid
Det planlegges en bred tematikk, noe som er synlig allerede i de første episodene.

– I det første programmet har vi besøk av Knut og Kjartan fra Sommerhytta på TV2. De snakker om hvordan det er å pusse opp med et minimum av forkunnskaper. Senere i juni får vi besøk av Raymond Johansen og Marianne Røiseland fra Rørentreprenørene Norge, der vi skal diskutere problematikken rundt svart arbeid. Vi ønsker å få med hele spennet, fra de som bygger platting selv til den faglige og seriøse delen av bransjen, sier Vigeland.

Tre episoder lansert
Så langt er de tre første episodene sluppet, med fokus henholdsvis på oppussing, boligsalg og smarthus.

– Supermegler Helene Solberg fra DNB Eiendom forteller oss hva man bør gjøre før et salg. Her er det gode tips å plukke opp for de som ønsker en Finn-annonse som smeller og som tiltrekker flest mulig inn i en potensiell budrunde, sier Vigeland.

 

Lytt til Boligsnakk gratis her

 

Boligsnakk - en podkast fra Boligmappa
Boligsnakk – en podkast fra Boligmappa
Del denne artikkelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Les også

Diplomkonkurransen 2023

Hvert år arrangerer Boligmappa en diplomkonkurranse som premierer bedriftene som er best på dokumentasjon i sin bransje. Etter endt år mottar bedriftene diplom med «gull», «sølv», «bronse» eller «god innsats» basert på i hvilken grad de har dokumentert flere jobber enn gjennomsnittet.

Les mer

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan enkelt melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først