Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Boligmappa for kommuner

Dokumentasjon på riktig sted – hver gang.

Håndverkeren sender dokumentasjon direkte til eiendommen. Trygt lagret på korrekt bygg. Integrasjon tilgjengelig direkte i IK-bygg.

Seriøsitetssjekk.

Alle håndverksbedrifter som dokumenterer arbeid i Boligmappa blir kontrollert for fagkompetanse, økonomi og selskapsform. Boligmappa har nulltoleranse for svart arbeid.

Tilfredsstiller regelverket.

Boligmappa anbefales av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Direktoratet for byggkvalitet og landsforeninger som Nelfo og Rørentreprenørene Norge. Boligmappa er eid av Ambita AS, som igjen er eid av Sikri AS. Sikri leverer ulike digitale tjenester til offentlig sektor.

Da vi fikk nyss i at innhold fra Boligmappa kunne kobles direkte til byggene kommunen forvalter gjennom IK-bygg, et system vi allerede bruker, tenkte jeg raskt at dette var midt i blinken for oss. Boligmappa er helt suveren

Terje Emil Dahl, drifts- og vedlikeholdsleder i Stange kommune

Mange bruker Boligmappa.

Boligmappa tar vare på historikken til norske bygg og boliger. Boligmappa dekker også hytter, leiligheter, næringsbygg, skoler og svømmehaller. Selv Slottet har egen boligmappe!

Boligmappa brukes både av de som eier og drifter eiendom, og av de som leverer tjenester og arbeid til en eiendom. I dag gjelder dette primært håndverkere, slik som elektrikere, rørleggere og byggmestere. Over 6500 bedrifter bruker Boligmappa i dag til å dokumentere arbeidet sitt! 

Stadig flere eiendomsmeglere, utbyggere, takstmenn, el-tilsyn, kommuner og andre faggrupper bruker nå Boligmappa som en del av hverdagen.

Nytt i Boligmappa

Hvorfor er det viktig å dokumentere alle jobber?

Les mer ›

Skatteetaten og Boligmappa ut mot useriøse håndverkere

Les mer ›

Nå kan du nominere Norges Hyggeligste Håndverker 2023!

Les mer ›

Har du målt radon hjemme?

Les mer ›

Salg av nye boliger på det laveste nivået på over 30 år

Les mer ›

Varmepumper gir energieffektiv varme til hjemmet

Les mer ›

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan når som helst melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først