Boligmappa vil være utilgjengelig natt til søndag kl. 02.30 - 05.30 grunnet oppdateringer.

Boligmappa for eiendomsmeglere

Skap trygge gode kundeopplevelser.
Anbefales av NEF.

Boligmappa anbefales av

Slik fungerer det:

Steg 1

Vit mer om objektet

Boligmappa vet hvem som har gjort hva på bygg og boliger. Ved å inkludere dette når boligen skal selges, vil både kjøpere og selgere få økt trygghet. 

Steg 2

Skap tryggere budgivere.

God informasjon om hvilke håndverkere som har gjort hva skaper økt trygghet og transparens. Tryggere budgivere kan igjen bidra til en høyere pris. 

Steg 3

Bli boligens faste megler.

Papirene fra salget legges i Boligmappa, samt på kjøpers og selgers egne områder. Ditt digitale visittkort blir lagret på eiendommen. Det kan øke sannsynligheten for at du blir valgt igjen. 

Mange bruker Boligmappa.

Boligmappa er boligens servicehefte. Men Boligmappa dekker også hytter, leiligheter, næringsbygg, skoler og svømmehaller. Selv Slottet har egen boligmappe!

Boligmappa brukes både av de som eier og drifter eiendom, og av de som leverer tjenester og arbeid til en eiendom. I dag gjelder dette primært håndverkere, slik som elektrikere, rørleggere og byggmestere. Over 6500 bedrifter bruker Boligmappa i dag til å dokumentere arbeidet sitt. 

Stadig flere eiendomsmeglere, utbyggere, takstmenn, el-tilsyn, kommuner og andre faggrupper bruker nå Boligmappa som en del av hverdagen. Les mer her.

Nytt i Boligmappa

Millionsatsing på fremtidens elektrikere

Les mer ›

Diplomkonkurransen 2023

Les mer ›

Hvorfor er det viktig å dokumentere alle jobber?

Les mer ›

Forbudte lyskilder: Har du byttet ennå?

Les mer ›

Sterk vekst i boligprisene hittil i år

Les mer ›

- La folk få bedre råd

Les mer ›

Få siste nytt først

Ved å fylle inn e-postadressen din under vil du motta tips og nyheter på e-post fra Boligmappa. Du kan når som helst melde deg av.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Få siste nytt først