1 million dokumenter i Boligmappa

Vi har nå en million filer på samme plattform tilgjengelig for fremtiden. Det er filer som Boligmappa er unike om å ha samlet mot matrikkel, bygningsnummer, bruksenhetsnummer, andelsnummer, adresse og som i tillegg kan være koblet mot etasje, rom, produkter og bygningsdelstabell.

Det er filer fra PDF til IFC. Notater til bilder. FDV til fargekoder. Informasjon om varmtvannsberedere til elektriske installasjoner. Det er 1 million filer tilgjengelig digitalt for dem som har en rettighet til å se dem. Dagens og fremtidige eiere av en eiendom. Enten det er leilighet, hus eller hytte. Kirke, skole eller næringsbygg.  Tilgjengelig for dem som har fått tildelt en rettighet av eieren. Forvalteren som forvalter, megleren som megler, forsikringsselskapet som forsikrer, banken som belåner, takstmann som takserer eller kommunen som kommunerer eller hva det nå heter.

1 million filer publisert av kvalifisert håndverker fra ulike fag og gjennom ulike program. Fra de skybaserte til de lokalt installerte. Filer som beskriver hvitt arbeid for flerfoldige milliarder på norske bygg og boliger. Informasjon som ikke kan manipuleres og som står seg i en tvist. For boligeier er dette dokumenter som sikrer garantier, som kan brukes ved reklamasjon og som kan øke verdien ved et salg. Historikk det er verdt å ta vare på. Alt publisert gjennom samme plattform. Plattform levert av Boligmappa og integrert i 30 ulike fagsystem som gjør at håndverkere med et tastetrykk kan sende inn dokumentasjon til din boligmappe.

En god start.

Per-Christian Svendsen
Daglig leder, Boligmappa.no